E-MAIL MARKETING

Marketing automatizacija je nešto poput dodatnog mozga za Vaš posao.

E-mail predstavlja idealan kanal za slanje personalizovanih poruka koje su obogaćene adekvatnim sadržajem i pozivima na akciju čitalaca.

Putem mail-a možete najaviti novi proizvod, predstaviti prodajni portfolio Vaše kompanije, ispromovisati neku akciju, organzovati nagradnu igru, vršiti edukaciju potrošača ili ostvariti komunikaciju sa svojim klijentima direktno kroz vizuelno atraktivan način.

Jednostavno pravljenje e-mail lista za plasiranje kampanja, masovno slanje poruka na mailing listu jednim klikom kao i detaljna analitika realizovanih kampanja doprineli su ogromnoj popularnosti ovog marketing alata i učinili ga neizostavnim u modernom poslovanju. Kroz ovaj kanal komunikacije možete dovesti klijenta tačno gde želite da bude i predstaviti mu precizirane informacije koje želite.

U današnje vreme lojalnost kupaca predstavlja značajnu kariku u poslovanju i putem E-mail marketinga pred Vama je mogućnost da kroz detaljna podešavanja i prilagođavanja sadržaja za ciljnu grupu klijenata, njihovo zadovoljstvo Vašim proizvodima ili uslugama održite na visokom nivou, izazivajući njihove akcije i pružajući im relevantne informacije, na taj način gradeći uzajamno poštovanje.

Naravno jedna od krucijalnih komparativnih prednosti u odnosu na druge marketing alate svakako je povrat investicije ili modernim rečnikom ROI. E-mail marketing svrstava se u najisplativije marketing aktivnosti sa neverovatnim iznosom ROI(Return Of Investment) od 4300% što je za oko sedam puta veći iznos od uobičajenih marketing aktivnosti.

Benefite ovakvog marektinškog alata svojoj kompaniji treba da priuštite koliko juče. Ukoliko niste koristili ovaj vid online komunikacije, savetujemo Vam da što pre razmislite i angažujete profesionalce koji bi kroz adekvatno korišćenje ovog marketinškog alata doneli Vašoj kompaniji valorizaciju uloženog novca u marketing na brz i efikasan način.

Dodatni mozak za Vaš posao

Marketing automatizacija je nešto poput dodatnog mozga za Vaš posao. Mozak koji vam automatski pomaže da pronađete i povežete se sa vašom publikom kako biste mogli da izgradite svoj brend i prodate više stvari. Aktiviranje vašeg mozga je besplatno i jednostavno. Istražite sve naše mogućnosti automatizovanja vaših mail-ova, kako biste se usredsredili na ostatak svog posla.

Stavite podatke u službu posla

Platforma koju koristimo integriše sa svim glavnim e-commerce sistemima tako da možete da koristite podatke o kupovini da biste poslali personalizovane kampanje i bolje razumeli kako Vaš marketing utiče na vašu prodaju.

Automatizujte svoj marketing

Zadržite dodir sa automatizovanim zadacima dok uklanjate ručne zadatke sa liste obaveza. Pripremljene marketinške automatizacije stvaraju prostor za fokusiranje na strategiju. Ostvarite lični kontakt, ponovo se povežite i pratite ljude koji su vam važni dok automatizovane kampanje teku u pozadini.

Pošaljite bolje E-mail poruke

Da li želite da prodajete svoje proizvode, podelite neke velike vesti ili pričate priču, naše kampanje olakšaće Vam kreiranje E-mail kampanja koje najbolje odgovaraju Vašoj poruci za kranje korisnike.

Pronađite svoje ljude

Naši kanali oglašavanja Vam pomažu da dosegnete svaku publiku. Koristite naše integrisane kampanje sa Facebook i Instagram društvenim mrežama za pronalaženje novih kupaca i ponovno povezivanje sa drugima. Zatim koristite oglase za ponovno oglašavanje na Google-u (Remarketing) da biste svoje posetioce pretvorili u kupce.

Uverite se kako Vam ide

Uvek ima mesta da bude bolje. Izveštaju koje Vam dostavljamo, pokazuju koliko se dobro povezujete sa vašom publikom i koliko novca dobijate. Mi ćemo Vam dati prilagođene savete za poboljšanje vaše prodajne strategije kako bi ostvarili što je moguće veći povrat uloženog novca u ovaj marketinški alat.

Zašto da izaberete nas?

Mi smo eksperti u E-mail marketingu, profesionalizmom i stalnom posvećenošću obezbedićemo prepoznatljivost Vaših proizvoda i usluga. Naš kreativni tim će osmisliti efikasne e-mail marketing kampanje za Vašu kompaniju i doprineti Vašem poslovanju u velikoj meri.

Šta mi radimo za Vas?

  • Kreiranje i segmentacija e-mail listi korisnika.
  • Izrada html email-a sa svim pratećim informacijama i Vašom aktuelnom ponudom
  • Slanje mejlova korisnicima prema unapred definisanim pravilima
  • Statistika i analiza poslatih mejlova