DIZAJN WEB SAJTOVA

Moderan dizajn i najnovije tehnologije.

Dizajn web sajtova

Dizajniramo i razvijamo veliki broj web sajtova za sve tipove klijenata, od jednostavnijih landing stranica (sve informacije na jednoj stranici) do kompleksnih, dinamičkih sajtova.

Naglasak je uvek na čistom, responsive dizajnu koji je optimizovan u pogledu upotrebe preko mobilnih uređaja, jednostavnosti pri korišćenju i sigurnosti. Takođe, za sve naše sajtove radimo SEO optimizaciju, što doprinosi boljoj poziciji prilikom pretraživanja.

Pre nego što započnemo izradu web sajta, bitno je da razumemo Vaše zahteve i ciljeve. Nakon toga ulažemo veliki napor kako bismo došli do efikasnog rešenja za dizajn, koji će pre svega zadovoljiti Vaše poslovne potrebe.

Posvećenost i iskustvo

Razvoj web sajta podrazumeva pisanje koda koji će omogućiti da Vaš sajt funkcioniše, zbog čega veliki značaj pridajemo upravu razvoju sajta. Naši iskusni programeri pišu čist i dobro struktuiran HTML, CSS, JavaScript i PHP kod kako bi oživeli Vaš web sajt. Imamo veliko iskustvo u kreiranju responsive web sajtova, online prodavnica i mobilnih aplikacija.

Moderan dizajn i najnovije tehnologije

Mi kombinujemo moderan dizajn i najnovije tehnologije kako bismo kreirali snažno online prisustvo. Naš tim iskusnih dizajnera će kreirati čist dizajn, jednostavan za upotrebu, koji će se izdvojiti od drugih i povećati interakciju posetilaca. Bilo da je to kompleksan web sajt ili landing stranica, možete biti sigurni da će naš dizajn imati pozitivan uticaj na posetioce.

Izdvojite se od konkurencije

Mi kreiramo efikasne web sajtove za različite potrebe, koristeći HTML, CSS, CMS i e-commerce. Izdvojite se od ostalih i steknite prednost u odnosu na svoju konkurenciju. Za koji god tip web sajta da se odlučite, uveravamo Vas da ćemo kreirati sajt kojim ćete biti zadovoljni i koji će zadovoljiti Vaše porebe.

Responsive web dizajn

Responsive dizajn predsavlja budućnost modernih web sajova koji omogućava njihovo funkcionisanje na različitim uređajima.

  • Naš tim planira, dizajnira i razvija responsive web sajtove koji će privući više posetilaca, a samim tim dovesti i do poboljšanja ukupnog poslovanja.
  • Mi garantujemo da će naši responsive web sajtovi izgledati lepo na svim uređajima.
  • Responsive web dizajn Vam omogućava da budete u korak sa sve bržim razvojem interneta.

Šta je responsive dizajn web sajta?

Responsive web sajt je sajt koji se prilagođava uređaju svakog pojedinačnog posetioca, bilo da on koristi računar, mobilni telefon ili tablet. Responsive web sajt prilagođava veličinu sadržaja i fotografija za ekrane različitih veličina kako bi osigurao da je web sajt efikasan i lak za korišćenje na bilo kom uređaju.

Zašto biste trebali da koristite responsive web dizajn?

Upotreba interneta preko mobilnih telefona

Korišćenje interneta preko mobilnih telefona je sve veće i svakim danom sve brže raste, otvarajući mnoge mogućnosti. Web sajtovi koji nisu optimizovani za mobilne telefone dovešće do propuštanja velikog broja poslovnih prilika. Naš profesionalni responsive web dizajn obezbeđuje sjajne rezultate i na računarima i na mobilnim uređajima.

Efikasnost u pogledu vremena i troškova

Responsive dizajn web sajta može značajno da smanji utrošeno vreme i troškove. Umesto trošenja vremena i novca na izradu posebnog mobilnog sajta, koji bi bio dodatak Vašem tradicionalnom web sajtu, responsive dizajn Vam omogućava da svoje poslovanje optimizujete za računare i mobilne telefone kroz jedan web sajt.

Dobro rangiranje prilikom pretraživanja

Responsive dizajn je dobra opcija da poboljšate pozicioniranje svog sajta prilikom pretraživanja. Obezbeđujući jednu, dinamičnu verziju web sajta i za korisnike računara i za korisnike mobilnih uređaja, olakšavate pretraživačima da razumeju i ponude Vaš sadržaj.

Dizajn web sajta uključuje:

  • Dizajnersko rešenje za izgled web sajta
  • Programiranje svih funkcija koje su potrebne za rad web sajta
  • Unos svih materijala i sadržaja
  • Osnovna SEO optimizacija za pretraživače
  • Testiranje i postavljanje web sajta na pretraživače